Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

header_3.jpg

Hem2015

Nu har anmälan öppnats till årets running for shelter!

RFS är löparstafetten där alla är vinnare då hela överskottet går till välgörenhet. I år har vi valt att jobba med Friends och stötta dem i sitt arbete med att förebygga mobbning och diskriminering i skolor och på arbetsplatser.

Loppet riktar sig främst till företag och föreningar, men även privatpersoner är välkomna att anmäla sig . Varje lag springer 25 km vardera fördelat på 5 personer och kan ta del av mat & dryck, underhållning och aktiviteter under dagen. På kvällen efter loppet samlas löpare, funktionärer och sponsorer till en fest med buffé hos TolvStockholm under Tele2Arena.

Välkomna att anmäla er!

 

 

 

 

 


Årets mottagare av överskottet från välgörenhetsstafetten är Unga Station som är Stockholms Stadsmissions hus för barn, unga och familjer som lever i utsatthet. Genom att delta i stafetten stöttar du dem. LÄS MER  


Årets mottagare av överskottet från välgörenhetsstafetten är Unga Station som är Stockholms Stadsmissions hus för barn, unga och familjer som lever i utsatthet. Genom att delta i stafetten stöttar du dem.

LÄS MER

 

Här hittar du all information om tid, plats, anmälan etc. LÄS MER  


Här hittar du all information om tid, plats, anmälan etc.

LÄS MER

 

Foto: Bezav Mahmod/ SvD   Årets ambassadör för välgörenhetsstafetten Running For Shelter är ultralöparen Johan Steene. Han kommer bland annat att blogga om löpning i allmänhet och RFS i synnerhet, föreläsa om Ultralöpning, köra gemensamma löparrundor inför RFS och givetvis delta i loppet och efterföljande fest där han är prisutdelare. Följ honom här och på RFS Facebooksida. LÄS MER  

Foto: Bezav Mahmod/ SvD  
Årets ambassadör för välgörenhetsstafetten Running For Shelter är ultralöparen Johan Steene. Han kommer bland annat att blogga om löpning i allmänhet och RFS i synnerhet, föreläsa om Ultralöpning, köra gemensamma löparrundor inför RFS och givetvis delta i loppet och efterföljande fest där han är prisutdelare. Följ honom här och på RFS Facebooksida.

LÄS MER