Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

_MG_5142_.jpg

Information och anmälan

SNABBFAKTA

 

Vad: Running for shelter är årets roligaste 5-mannastafett där de två första deltagarna springer 2,5 km vardera och de andra tre deltagarna springer 5 km vardera. Överskottet från stafetten går oavkortat till välgörande ändamål.
Plats: Ursviks Motions Gård, Sundbyberg
Tid: Kl. 11.00 går startskottet. Kom i tid för att hämta funktionströjor, nummerlappar och chip!
Datum: 22
 september 2018
Lagen: Får gärna vara mixade men det är absolut inget krav.

Juniorlopp: För barn mellan 4 och 11 år finns möjlighet att springa vårt roliga juniorlopp på 800 meter. Juniorloppet är gratis och anmälan görs på plats. Alla Running for shelters juniordeltagare får en t-shirt och medalj. Loppet startar kl. 11.00.
Mat & Dryck: Alla deltagare och deras familjer bjuds på mat och dryck från Ett Litet Kök, Pågen, Café Bar och Polfärskt som är våra sponsorer.
Anmälan: Görs senast den 3 juni 2018
Kostnad: 5800 kr / lag

Fest: På kvällen efter loppet står arrangören Jobzone och huvudsponsorn Local Market Group värd för en härlig fest som är gratis för alla deltagare och sponsorer. Vi bjuder på välkomstdrink, buffé och underhållning.
Övrig: Parkeringen vid motionsgården är kostnadsfri och omklädningsrum med dusch och bastu finns vid start/mål-området. En läkare kommer att finnas på plats i fall olyckan skulle vara framme.
Kontakt: Maila Rolf Smeds på 
rfs@jobzone.se eller ring honom på 070-7788335.

 

OM RUNNING FOR SHELTER

 

Running for shelter är en välgörenhetsstafett vars mål är att hjälpa icke vinstdrivande välgörenhetsorganisationer, stora som små, med att nå sina mål. Den grundades 2014 av bemanningsföretaget Jobzone. Varje år väljer de ut en ny organisation att samarbeta med och anordnar en löparstafett där varje lag springer 20 km vardera fördelat på 5 personer. Hela överskottet från stafetten går oavkortat till vald organisation. Tidigare har pengarna gått till Convictus och deras fina arbete med och för hemlösa, Stadsmissionens hus (Unga Station) för barnfamiljer som lever i utsatthet, Friends förebyggande arbete mot mobbning och diskriminering och Naturskyddsföreningen och deras projekt Viva Vatten som bland annat fokuserar på att rädda Östersjön. 2018 kommer överskottet att gå till Stiftelsen Min Stora Dag. 

Men RFS är inte bara en stafett. Det är också en familjedag och kväll fylld av aktiviteter där gemenskap, glädje och generositet står i fokus. För barnen finns bland annat ett juniorlopp med t-shirt och medalj till alla deltagare, en fiskdamm med fina priser, hoppborg, ballonger och korv med bröd. På kvällen bjuder arrangören på en stor fest med mat, dryck och underhållning som tack till alla deltagare, funktionärer och sponsorer.

Det här är en dag då alla kan vara med och göra en insats och samtidigt ha väldigt roligt tillsammans med familj, vänner och kollegor.

ANMÄLAN

Anmälan görs senast 3 juni 2018. 

Detta ingår i anmälningsavgiften:
Företaget syns med logga på www.runningforshelter.se
Företaget kan ladda ner ”Vi är med i Running For Shelter-loggan” till sin hemsida.
5 stycken snygga funktionströjor.
Mat & dryck under dagen till deltagarna och deras familjer.
Maxade goodiebags till deltagarna.
Familjeaktiviteter; Juniorlopp (ca 800 meter) med t-shirt och medalj till alla deltagare (anmälan behövs ej). Alla barn får ballonger och varmkorv med bröd. Det kommer att finnas hoppborg, fiskdamm och lotteri mm.
Entré till kvällens fest med välkomstdrink, generös buffé och underhållning av The Mad Men Band. 
…och givetvis bidrar ni till välgörande ändamål!

ANMÄL ETT FÖRETAG     •      ANMÄL DIG SOM PRIVATPERSON

OM ARRANGÖREN

Jobzone är en norsksvensk koncern med närmare 50 lokalkontor i Norge och Sverige. Vi bedriver främst verksamhet inom bemanning & rekrytering. Jobzone vill ta en aktiv del i samhället, jobba långsiktig och vill därför vara med och stötta utsatta grupper.

Mer info finner du på jobzone.se.

Kontaktperson:
Koncernchef för Jobzone Sverige Anton Lind +46 (0)8-448 06 40.

OM VÅRA HUVUDSPONSORER

Local Market Group är proffs på mötesplatser & evenemang och kan genom sina varumärken bistå med det mesta inom catering, sommarfester, roliga aktiviteter, matlagningskurser, middagar, after-work, mingel, julbord, hotell med mera.
Bland varumärkena finner man O'learys Norrtull event center, O'learys Tolv event center, Bo Hotel, Couscous event and catering, Ett litet kök, Boston Grill, Bambino Tolv och Holy Monkey Tolv.

Under RFS kommer de bland annat att ställa ut en food truck vid start och mål för att kunna servera något gott till åskådare och funktionärer samt stå som värd för kvällens fest tillsammans med Jobzone i sina lokaler på gatuplanet i Tele2Arena.

Mer info finner du på www.localmarketgroup.se

Kontaktperson:

Pär Svensson
Head of sales
Tel: +46 (0)76-199 7181

E-post: par@localmarketgroup.se

 

I mer än sextio år har STANLEY Security arbetat för att skapa säkra miljöer för våra uppdragsgivare. Vi har upplevt hur behoven förändrats och genom att noga lyssna på våra kunder har vi alltid kunnat ligga i framkant för att möta deras ofta unika säkerhetsbehov.

Våra kunder finns i alla sektorer, i alla storlekar och i alla områden – från den stora internationella handelskedjan till det lilla kontoret på landsbygden. Vår kompetens sträcker sig från design och installation till service och support av de senaste säkerhetslösningarna.

Navet för våra tjänster är vår Säkerhetscentral – där våra kunders säkerhet hanteras och nya tjänster ständigt utvecklas. Många av våra kunder uppskattar också de utbildningar och analystjänster vi erbjuder.
 

Kontaktperson:

Niclas Gustafsson 
Sales Director
STANLEY Security Sverige
Växel +46 10 458 70 00
niclas.gustafsson@sbdinc.com 

OM VÅRA TRÖJSPONSORER

safeworkwear.png

Vi på SAFE Workwear är specialister inom områdena
yrkeskläder, profilkläder och personligt skydd. Vi vet
vilka plagg och skydd som är mest lämpade för både
dig och ditt företag. Har man rätt plagg till rätt ändamål,
ökar man förutsättningarna till att göra ett bättre jobb.  

Med ett gediget sortiment och ett antal olika tjänster, 
erbjuder vi en helhetslösning där vi har möjlighet att
skräddarsy era lösningar utefter behov. 

Kontakta oss eller besök någon av våra butiker i Strängnäs
eller Stockholm-Västberga för att få veta mer om hur vi kan hjälpa er. 

Kontaktperson:

Marcus Axén
Owner
SAFE Workwear Sweden AB
Växel: 0152-50 30 00
marcus@safeab.net

Vill du bli en RFS-sponsor?

Vill ditt företag synas på löparnas funktionströjor eller nummerlappar? Som sponsor bidrar ni ytterligare till välgörenhet och syns med logga på tröja eller nummerlapp samt vår hemsida och helsidesannonser för loppet.

Mejla rfs@jobzone.se för prospekt.

RUNNING FOR SHELTER FUNKTIONSTRÖJOR

Alla löpare får en funktionströja, men den snygga tröjan (designad av Jonas Berg) går också att köpa till medarbetare och vänner för att stödja insamlingen.

Tröjan kostar 350 kr inklusive frakt och finns i storlekarna Dam och Herr XS - XXL.

Skicka din beställning (antal, storlekar och leveransadress) i ett mejl till rfs@jobzone.se samtidigt som du betalar in rätt summa till bankgiro 467-0139. Ange namn i betalningen.

VISA ATT NI SKA SPRINGA OCH STÖDJER ARRANGEMANGET

När ni anmält ett lag eller på annat sätt bidragit till Running for Shelter lägger vi upp er företagslogotyp på hemsidan under SPONSORER / LAG som visar att ni stöttar projektet.

En logga som visar att ni stöder RFS och Friends skickas till er i samband med anmälan eller gåvor.

RESULTAT 2017

Du hittar löptider från loppet här.

RESULTAT 2016

Du hittar löptider från loppet här.

Här kan du läsa om Friends, mottagaren av överskottet för RFS2016.

RESULTAT 2015

Du hittar löptider från loppet här.

Här kan du läsa om Unga Station, mottagaren av överskottet för RFS2015.

RESULTAT 2014

Du hittar löptider från loppet här.

BILDER FRÅN LOPPET

Det går att köpa bilder från loppet 2015 och 2016 tagna av PG Photo som donerar hälften av intäkten till Unga Station respektive Friends. Eftersom det handlar om välgörenhet har bilderna inget pris. Du väljer bara vilka bilder du vill ha och betalar vad du vill. PG Photo skickar sedan de digitala bilderna till dig utan vattenstämpel. Bilderna hittar du här här.

Ladda gärna ner bilder från loppet 2017 gratis här 

BANANS BESKAFFENHET:
Bred Sågspånsbana i kuperad terräng. Mest slätt men en del backar. 

TIDTAGNING:
Sköts med chip av Neptron som sedan lägger upp resultaten på hemsidan.

RFS-LÖPARGRUPP

Varför springa ensam? Att träna tillsammans är mycket roligare. Därför har vi gemensamma löparträffar varannan vecka under vinterhalvåret och varje vecka nu under sommarhalvåret. Vi träffas då kl. 19.00 varje måndag vid Eriksdalsbadet och joggar runt natursköna Årstaviken i ett behagligt tempo. 

Efter löpningen bjuds alla deltagare på frukt och dryck.

Se vår facebooksida för mer info här