Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Midsommar!

Johans blogg

Jag heter Johan och gillar att springa. Det är en hobby som ger mig energi och ett bättre humör. Dessutom tror jag att man blir lite snällare. I alla fall om man springer riktigt långt. För där borta bortom all utmattning är vi alla ganska lika, oavsett ursprung och erfarenheter.

Det finns tre enkla regler som jag försöker lära mig själv och mina barn; Var snäll, var glad och försök göra de omkring dig glada. Running for Shelter är något som enkelt innefattar och konkretiserar dessa regler. Svårare behöver det inte vara och jag hoppas att jag kanske kan inspirera med lite löparmotivation i samband med detta evenemang.

Johan Steene
VD Teqnion AB

Midsommar!

Hampus Fristedt

  

Sommaren är här! Tur att jag förköpte mig på regnjackor i vintras när de var på rea. Jag har tre super-”funktionella” joggingjackor i glada färger som passar perfekt i detta klassiska midsommarväder. Idag ska jag börja slita på den gröna. Trots alla moderna material, eller kanske tack vare all moderna material, är det viktigt att det finns ventilationsmöjligheter under armarna. I alla fall om jackan ska användas i plusgrader.

Men jag borde hålla mina jackor stängda nu och vänja mig vid fukten och värmen. Snart är det nämligen åter dags att flyga till Tennessee och ett av de mest fantastiska landsvägsäventyr som går att uppbinga. Last Annual Vol State Road Race startar från Mississippiflodens strandbank i Missouri, en bilfärjetur inleder över floden till Kentucky och där joggas några mil innan första stegen tas i Tennessee. Färden går genom jordbruksbygd, avfolkningsbygd och annan obygd. Ett tjogotal småstäder med varierande charm ska passeras. Ingen support, bara din egen förmåga att ständigt sträva framåt. Handla mat på mackar, sova i diket, anpassa farten efter hetta och ork. På luffen där mental och fysisk förmåga pressas mot den bortre gränsen. När sedan the Volunteer State har korsats tvingas man beträda några vägar i Alabama innan det blir målgång på en utkiksklippa på The Castle Rock Ranch i Georgia med Tennesseefloden i fjärran. Då förtjänar man förhoppningsvis en stund i stillhet. Detta är det enda irrationella lopp jag känner till; sträckan är 100 x p miles. Alltså 314 miles eller som man säger på svenska, 50 mil. Vi är närmare 100 personer som startar resan den 9 juli då klimatet i sydstaterna är precis så fuktigt och hett att utomhusaktiviteter bör undvikas. Det finns en mycket god chans att kunna försätta sig i ett obekvämt tillstånd. Det kommer att bli grymt!

Jag hoppas ni får en underbar sommar! Hitta tillfällen att njuta. I rörelse. Eller i stillhet. Jag brukar försöka förklara för Ville, min 7 åring, att det är han som lider mest när han är grinig. Det är upp till var och en att bli en glad skit. Le.

Sommarkram,
Johan