Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kom igång med träningen

Johans blogg

Jag heter Johan och gillar att springa. Det är en hobby som ger mig energi och ett bättre humör. Dessutom tror jag att man blir lite snällare. I alla fall om man springer riktigt långt. För där borta bortom all utmattning är vi alla ganska lika, oavsett ursprung och erfarenheter.

Det finns tre enkla regler som jag försöker lära mig själv och mina barn; Var snäll, var glad och försök göra de omkring dig glada. Running for Shelter är något som enkelt innefattar och konkretiserar dessa regler. Svårare behöver det inte vara och jag hoppas att jag kanske kan inspirera med lite löparmotivation i samband med detta evenemang.

Johan Steene
VD Teqnion AB

Kom igång med träningen

Filip Callas

Efter en grå vinter som har erbjudit lite väl mycket ”Bambi på hal is”-förutsättningar vad gäller löpträning har nu ljuset åter segrat. Även om en solförmörkelse och en snöig helg precis ville skrämmas om motsatsen. En segdragen förkylning har bromsat min framfart på stigarna i några veckor så mina ben är inte riktigt så trötta som jag skulle vilja att de var. Det positiva är att jag klarat mig igenom månaderna med istrippande och slaskahalkande utan några värre skavanker.

För någon vecka sedan skickade jag ut information om Running For Shelter internt i vår företagsgrupp. Vi brukar vara med i Bellmanstafetten varje år och det är inte alltid lätt att skrapa ihop ett lag. Nu var responsen annorlunda. Vårt första lag fylldes ganska direkt och snart har vi fyllt det andra. Det känns jättekul. Då är vi hela 25% av de anställda som deltar! Till och med vår styrelseordförande har nu efter sju års påtryckningar sett ett tillräckligt stort incitament för att komma med på ett lopp!

Det är långt till september. Vänta dock inte med att komma in i en träningsrutin. En löprunda eller en promenad ett par gånger i veckan är inte bara träning för kroppen, det är vardagsdisciplin. Ett sätt att stärka sin vilja. Se till att få på skorna och komma ut även de dagar då den selektiva gravitationen i soffan är extra stor, även om det regnar och det finns tusen anledningar att tycka synd om sig själv. Just dessa dagar är det som viktigast att välja det jobbiga. Då växer du. Att välja det som i stunden känns som det jobbiga gör oss starkare, bättre. Valet av rörelse är en fantastisk medicin som spolar bort trötthet och lockar fram ett glatt humör. Lockar fram ditt bästa jag. Det funkar. Jag lovar.

Kontakta mig gärna via hemsidan www.bitihop.se.

MVH,
Johan