Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Spring med oss!

Johans blogg

Jag heter Johan och gillar att springa. Det är en hobby som ger mig energi och ett bättre humör. Dessutom tror jag att man blir lite snällare. I alla fall om man springer riktigt långt. För där borta bortom all utmattning är vi alla ganska lika, oavsett ursprung och erfarenheter.

Det finns tre enkla regler som jag försöker lära mig själv och mina barn; Var snäll, var glad och försök göra de omkring dig glada. Running for Shelter är något som enkelt innefattar och konkretiserar dessa regler. Svårare behöver det inte vara och jag hoppas att jag kanske kan inspirera med lite löparmotivation i samband med detta evenemang.

Johan Steene
VD Teqnion AB

Spring med oss!

Filip Callas

Varför träna ensam? Att springa tillsammans är mycket roligare, så måndag 18 maj är du välkommen att springa med oss när vi tar en gemensam löpartur runt natursköna Årstaviken. Banan är 7,8 km lång och kommer att avverkas i lugnt tempo.

Vi möts vid Eriksdalsbadets utegym kl. 19.00 (håll utkik efter Jobzoneflaggan). Förutom motion och trevligt sällskap bjuds det på frukt och sportdryck. Anmäl dig på vår Facebooksida eller via mejl till rfs@jobzone.se

Vi ses!

Mvh
Johan