Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Ny grafisk profil

Johans blogg

Jag heter Johan och gillar att springa. Det är en hobby som ger mig energi och ett bättre humör. Dessutom tror jag att man blir lite snällare. I alla fall om man springer riktigt långt. För där borta bortom all utmattning är vi alla ganska lika, oavsett ursprung och erfarenheter.

Det finns tre enkla regler som jag försöker lära mig själv och mina barn; Var snäll, var glad och försök göra de omkring dig glada. Running for Shelter är något som enkelt innefattar och konkretiserar dessa regler. Svårare behöver det inte vara och jag hoppas att jag kanske kan inspirera med lite löparmotivation i samband med detta evenemang.

Johan Steene
VD Teqnion AB

Ny grafisk profil

Filip Callas

Nu är det klart att vår huvudsponsor Designkontoret Silver (till-lika Årets bästa varumärkes- och designbyrå förra året!) tar sig an att göra om hela Running For Shelters profil.

Inom kort kommer således ny logotyp och typografi, nya färger och designelement. Utifrån dessa gör de sedan en ny webplats, funktionströja, header till Facebook etc. Detta ser vi verkligen framemot!

Stort tack på förhand till Silver! I löparspåret blir det dock inga favörer till er på grund av ovanstående ;)

Mvh
Johan