Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Upptrappning…

Johans blogg

Jag heter Johan och gillar att springa. Det är en hobby som ger mig energi och ett bättre humör. Dessutom tror jag att man blir lite snällare. I alla fall om man springer riktigt långt. För där borta bortom all utmattning är vi alla ganska lika, oavsett ursprung och erfarenheter.

Det finns tre enkla regler som jag försöker lära mig själv och mina barn; Var snäll, var glad och försök göra de omkring dig glada. Running for Shelter är något som enkelt innefattar och konkretiserar dessa regler. Svårare behöver det inte vara och jag hoppas att jag kanske kan inspirera med lite löparmotivation i samband med detta evenemang.

Johan Steene
VD Teqnion AB

Upptrappning…

Hampus Fristedt

Nu är sommarens äventyr avverkade. Både jogg och semester.

Jag klarade det! Last Annual Vol State Road Race alltså. På en tid som jag hade önskat. Det var dock på det berömda håret, ca 45 minuter till godo. Men det räcker…

Jag fick gräva djupt i bit ihopsäcken för att stå ut med fukten och värmen, sömnbristen, svedan och ledan. Men till sist hade jag satt dit banrekordet för osupportade tävlande, på kantboll, precis under fyra dygn. Helt utan crew. Screwed, som de säger over there. Det blev en andraplats totalt. Greg Armstrong, en grabb från bygden som även segrade ifjol, kröntes återigen King of the Road! Men han erkände att det var pirrigt mot slutet. Trots crew och följebil. När klockorna stannade skiljde det drygt en timme mellan oss… Oavsett: Hail to the King!

Sedan blev det mest bad vid vita stränder och i grumliga motellpooler då vi roadtrippade runt i sydstaterna. Barnen fick sitt av karuseller och cheeseburgare och allihopa fick vi välbehövlig påfyllnad av sol, värme och lugnt härligt familjehäng.

Joggningen har jag efter Tennessee enbart bevarat på en puttrande nivå. Typ motsvarande ett varv av Running for Shelterbanan per dag. Men jag måste styra upp träningen nu. Efter stafetten den 19 september, då vi ses i Ursviksskogarna, ska jag flaxa till Grekland och springa Spartathlon. Ett rejält landsvägslopp mellan Aten och Sparta över 246km. Det kräver bättre förberedelser än mitt sensommarjoggsduttande. Ut i spåret!

I helgen prövade jag pinnbenen på Ultravasan. Då vi satte av ifrån Berga By valde jag en fart som inte hör mig till. Jag gick nästan i stå redan vid Mångsbodarna efter 24km. Då var det 66 km kvar att nöta sig igenom. Så det blev till en dag av gedigen pannbensträning.

En fenomenal sak med Ultravasan, förutom fantastiska funktionärer och solsken, är att när man duschar efter målgång i Mora finns det varmvatten och gott om plats. Inte som efter Vasaloppet då det är isvatten och ogästvänligt trångt i gymnastiksalen. Jag rekommenderar därför sommarvarianten varje dag i veckan. Och så slipper man det förbenade otyget med klistervalla.

Hoppas er sommar har varit snäll och skön. Och att det kanske blivit en liten löprunda eller två. Oavsett hoppas vi ses på en Årstavikenjogg snart. Det är mycket kamratliga tillställningar då vi mysjoggar och pratar strunt. Håll koll på Fb efter nästa tillfälle.

Jogg, jogg!

/Johan