Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Johans blogg

Jag heter Johan och gillar att springa. Det är en hobby som ger mig energi och ett bättre humör. Dessutom tror jag att man blir lite snällare. I alla fall om man springer riktigt långt. För där borta bortom all utmattning är vi alla ganska lika, oavsett ursprung och erfarenheter.

Det finns tre enkla regler som jag försöker lära mig själv och mina barn; Var snäll, var glad och försök göra de omkring dig glada. Running for Shelter är något som enkelt innefattar och konkretiserar dessa regler. Svårare behöver det inte vara och jag hoppas att jag kanske kan inspirera med lite löparmotivation i samband med detta evenemang.

Johan Steene
VD Teqnion AB

Hurra, imorgon kör vi!

Rolf Smeds

Det kommer att bli härligt med så många lag! Lite regn, lite sol, mycket jogg och glädje!
Jag är superglad att vi fått ihop två lag från jobbet, dock ett något dopat då jag fått kalla in förstärkning av Elliot 10 år.
 

Förra helgen reste jag till Michigan och sprang ett 100miles-lopp. Jag vann! Det var kul. Jag skrev en 140 tecken lång race report på Twitter:

 Hallucination100(6loops):L1 speeding; L2 finding pace, sunset; L3 restroom visit; L4 drizzling rain; L5 jogg; L6 slow jogg, sunrise. Finish.

Kanske lite väl sammanfattande men ett lopp i fin skog på böljande stigar som avverkades på dryga 16 timmar. Det var alltså en 6 varvsbana där varje loop var ca 27 km och där man hade möjlighet till mat och dricka ungefär var 7 kilometer. Först knäckte vi varandra med fart ett par varv, jag och mina löparkollegor. Sedan blev det pannbensövning och envishetstävling genom den mörka natten. Där kan jag vara rätt seg. När solen gick upp kunde jag avsluta de sista kilometrarna i lugn jogg och vinna med en dryg halvtimme.

Inramningen av loppet var fantastiskt kul. En stor camping med hundratals tält och husbilar, som en musikfestival med stor scen, livemusik, food trucks, grillning och många olika löplopp. Från 5 km upp till 100 miles. En helg med peace, love, music and running! Mer av det till folket!

Mer Running for Shelter till oss!

Tips till imorgon:

1. Gå inte ut för hårt. Ha tålamod i början, dras inte med av någon annans fart, hitta ditt tempo och avsluta starkt. Klarar du det har du superdisciplin!
2. Le med hela ansiktet. Det funkar!
3. Var inte rädd för att det är jobbigt. Omfamna smärtan. Gläds åt att du har en så fantastisk kropp som du kan tillåta ditt huvud att plåga så mycket. (Le igen.)

Tips för livet:

1. Var snäll.
2. Var glad.
3. Försök gör alla andra glada.
(4. Man får göra fel. (Elliots extraregel…))

Tassa snyggt!

Vamos!

/Johan