Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Johans blogg

Jag heter Johan och gillar att springa. Det är en hobby som ger mig energi och ett bättre humör. Dessutom tror jag att man blir lite snällare. I alla fall om man springer riktigt långt. För där borta bortom all utmattning är vi alla ganska lika, oavsett ursprung och erfarenheter.

Det finns tre enkla regler som jag försöker lära mig själv och mina barn; Var snäll, var glad och försök göra de omkring dig glada. Running for Shelter är något som enkelt innefattar och konkretiserar dessa regler. Svårare behöver det inte vara och jag hoppas att jag kanske kan inspirera med lite löparmotivation i samband med detta evenemang.

Johan Steene
VD Teqnion AB

Nu måste vi faktiskt jogga lite!

Rolf Smeds

På onsdag kör vi sista gemensamma varvet kring Årstaviken innan den härliga stafetten Running for Shelter den 19 september. Tag sats, bit ihop och häng på! Även om du inte kommit igång med träningen som planerat så kommer det vara väldigt skönt att ha gjort ett par joggingpass innan vi ska tampas på riktigt i Ursviksskogen. Det är inte för sent än. Och den gemensamma mysjoggen på onsdag har verkligen fokus på mys.

Jag har försökt påbörja någon form av ordentlig träning inför Spartathlon som startar helgen efter Running for Shelter. Det var också på tiden! I natt var jag ute med ett par löparvänner som ska med ner till Grekland och vi joggade runt Edsviken en sväng. Otroligt vad mycket lättare det går när man har sällskap. Och när sällskapet håller låda! Vi fick ihop nästan 40 km i ett nafs. I helgen ska jag jogga 100 miles. Det kommer att bli lite segt. Men nyttigt?!

Vi ses på onsdag!
/Johan