Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Linns blogg

Fantastiskt att få stötta Naturskyddsföreningen

Rolf Smeds

Hej på er!

Så kul att allt har börjat falla på plats och kommit igång på riktigt. Anmälan till RFS är öppen och Naturskyddsföreningen är den organisation som överskottet kommer gå till, det är ju helt fantastiskt! Så nu hoppas jag att vi ses den 16 september, taggade på stafett och bankett J

Det är ju faktiskt lite mer som har hänt den här månaden. Förutom snökaos i Stockholm och presidentval i USA, så har vi längdskidåkare haft tävlingspremiär, både nationellt och internationellt. Är precis hemkommen ifrån Världscuppremiären i Ruka, Finland. För andra gången i mitt liv så fick jag starta först av alla i prologen i sprinten, med nr 1 på nummerlappen så fick jag ha ledartiden i ca 13 sekunder. Alltid något ;)

Nu ska jag julpynta.

Trevlig första advent!

Kram Linn