Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Linns blogg

EN JULHÄLSNING

Rolf Smeds

Blött, grått och plusgrader. Inte direkt så att man hoppar av glädje. De har fått jobbats lite för att den där riktiga julkänslan ska infinna sig. Är säker på att det inte bara är vi längdskidåkare som sörjer att snön lyser med sin frånvaro, speciellt så här 3 dagar innan jul.

Förlåt för den lite bittra inledningen, Julen handlar ju om värme, kärlek och glädje. Jul blir det oavsett, trots vädret. Sen finns det på många platser konstsnöspår, så åka skidor går det att göra ändå. På fredag åker jag norrut, hem till mina kära föräldrar, har inte varit i byn sen i juni, så det ser jag framemot!

En fördel med att det inte är snö överallt är att man kan löpträna utan större problem, ett tips är att använda skor med dubbar, då det kan vara ganska halt på sina ställen. Tänk vad bra förberedd man kommer kunna vara i september när det är dags för Running For Shelter!

Träna på och glöm inte att njuta av årets mysigaste högtid!

 

Önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

 

Kram Linn