Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Linns blogg

Snart vår

Rolf Smeds

God dag!

Vårvintern har börjat visa sig, en av de finaste årstiderna om ni frågar mig. Tänk värmande solsken, perfekt hård skare och stora öppna fält, om det är en åker, ett hygge eller ett fjäll spelar inte så stor roll. Efter varje tävlingssäsong längtar man till den här årstiden och till de där perfekta dagarna när man kan vara ute och bara njuta. När man kan släppa alla tävlingsnerver, förhoppningsvis se tillbaka på en bra säsong och bara vara i nuet.

Nu är vi inte där riktigt än, själv har jag ca 7 tävlingar kvar att ladda till. Ska njuta av det som är kvar och avsluta säsongen på topp, det är målet.

Ni har väl inte missat att anmäla er till RFS? Länge kvar till september kanske ni tänker, men om ni bestämmer er idag, så har ni något riktigt kul att se framemot och ett mål med träningen. Målsättningar är bra, om något tar emot en dag så kan en målsättning ge den där sparken i baken.

Ha en fin dag!

/ Linn