Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Peters blogg

Test

Inbjudan till infromation- & inspirationskväll den 17 maj

Rolf Smeds

Kvinnor, män, tjejer och killar!

I dag hade jag en riktigt skön träningsdag!

Promenad och lätt joggingtur, styrketräning på gymet och sedan innebandyträning lite senare på kvällen.

Klockan är nu ganska mycket och jag ska strax hoppa i säng, men jag vill först berätta att jag känner mig så där skönt / trött / nöjd! ;)

Vill du också uppleva den behagliga känslan?

BRA, då kör du i gång med lite träning i olika former nu (om du inte redan kanske har börjat ;), så ser jag fram emot att få träffa dig och dina vänner den 17 september, när det är Running For Shelter. Löparstafetten där intäkterna går till välgörenhet och för att motverka alla typer av kränkningar och mobbning.

Tillsammans är vi starka!

Passar också på att bjuda in till RFS-information- & inspirationsträff den 17 maj kl. 18.30, då ni får höra mig och Friends berätta om vårt engagemang för utsatta grupper över en bit mat på arrangören Jobzone´s kontor på Arenavägen 47 vid Globen. Det hela är givetvis kostnadsfritt och tar ca två timmar. Jag kan lova att alla som kommer blir rejält taggade inför Running For Shelter. O.S.A. till rfs@jobzone.se senast den 14 maj så ses vi.

 Kram Peter