Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Information.jpg

Spring för välgörenhet

SNABBFAKTA

Vad: Running for shelter är årets roligaste 5-mannastafett där varje deltagare springer samma 5 kilometersslinga. Överskottet från stafetten går oavkortat till välgörande ändamål.
Plats: Ursviks Motions Gård, Sundbyberg
Tid: Kl. 11.00 går startskottet. Kom i tid för att hämta funktionströjor, nummerlappar och chip!
Datum
16 september 2017
Lagen: Får gärna vara mixade men det är absolut inget krav.

Juniorlopp: För barn mellan 4 och 12 år finns möjlighet att springa vårt roliga juniorlopp på 800 meter. Juniorloppet är gratis och anmälan görs på plats. Alla Running for shelters juniordeltagare får en t-shirt och medalj.
Mat & Dryck: Alla deltagare och deras familjer bjuds på mat och dryck från Gnarly Food TruckICA Maxi NackaPågenFazerHermelin Handels och Polfärskt som är våra sponsorer.
Anmälan: Görs senast den 25 augusti 2017
Kostnad: 5800 kr / lag

Fest: På kvällen efter loppet står arrangören Jobzone och huvudsponsorn Local Market Group värd för en härlig fest som är gratis för alla deltagare och sponsorer. Vi bjuder på välkomstdrink, buffé och underhållning.
Övrig: Parkeringen vid motionsgården är kostnadsfri och omklädningsrum med dusch och bastu finns vid start/mål-området. En läkare kommer att finnas på plats i fall olyckan skulle vara framme.
Kontakt: Maila Rolf Smeds på 
rfs@jobzone.se eller ring honom på 070-7788335.

OM RUNNING FOR SHELTER

Running for shelter är en välgörenhetsstafett vars mål är att hjälpa icke vinstdrivande välgörenhetsorganisationer, stora som små, med att nå sina mål. Den grundades 2014 av bemanningsföretaget Jobzone. Varje år väljer de ut en ny organisation att samarbeta med och anordnar en löparstafett där varje lag springer 25 km vardera fördelat på 5 personer. Hela överskottet från stafetten går oavkortat till vald organisation. Tidigare har pengarna gått till Convictus och deras fina arbete med och för hemlösa, Stadsmissionens hus (Unga Station) för barnfamiljer som lever i utsatthet och Friends förebyggande arbete mot mobbning och diskriminering. 2017 kommer pengarna gå till Naturskyddsföreningen och deras projekt Viva Vatten som bland annat fokuserar på att rädda Östersjön.

Men RFS är inte bara en stafett. Det är också en familjedag och kväll fylld av aktiviteter där gemenskap, glädje och generositet står i fokus. För barnen finns bland annat ett juniorlopp med t-shirt och medalj till alla deltagare, en fiskdamm med fina priser, hoppborg, ballonger och korv med bröd. På kvällen bjuder arrangören på en stor fest med mat, dryck och underhållning som tack till alla deltagare, funktionärer och sponsorer.

Det här är en dag då alla kan vara med och göra en insats och samtidigt ha väldigt roligt tillsammans med familj, vänner och kollegor.

ANMÄLAN

Anmälan görs senast 25 augusti 2017. 

Detta ingår i anmälningsavgiften:
Företaget syns med logga på www.runningforshelter.se
Företaget kan ladda ner ”Vi är med i Running For Shelter-loggan” till sin hemsida.
5 stycken snygga funktionströjor.
Mat & dryck under dagen till deltagarna och deras familjer.
Goodiebags till deltagarna.
Familjeaktiviteter; Juniorlopp (ca 800 meter) med t-shirt och medalj till alla deltagare (anmälan behövs ej). Alla barn får ballonger och varmkorv med bröd. Det kommer att finnas hoppborg, fiskdamm och lotteri mm.
Entré till kvällens fest med välkomstdrink, generös buffé och underhållning av The Mad Men Band. 
…och givetvis bidrar ni till välgörande ändamål!

ANMÄL ETT FÖRETAG     •      ANMÄL DIG SOM PRIVATPERSON

OM ARRANGÖREN

Jobzone är en norsksvensk koncern med närmare 50 lokalkontor i Norge och Sverige. Vi bedriver främst verksamhet inom bemanning & rekrytering. Jobzone vill ta en aktiv del i samhället, jobba långsiktig och vill därför vara med och stötta utsatta grupper.

Mer info finner du på jobzone.se.

Kontaktperson:
Koncernchef för Jobzone Sverige Anton Lind +46 (0)8-448 06 40.

OM HUVUDSPONSORN

Local Market Group är proffs på mötesplatser & evenemang och kan genom sina varumärken bistå med det mesta inom catering, sommarfester, roliga aktiviteter, matlagningskurser, middagar, after-work, mingel, julbord, hotell med mera.
Bland varumärkena finner man O'learys Norrtull Event center, O'learys Tolv Event center, Bistro & bo - hotel & restaurant, Couscous event and catering, Bambino, Ett litet kök, Boconne, Boston Grill, Gnarly Burgers, OBW och Holy monkey.

Under RFS kommer de bland annat att ställa ut en food truck vid start och mål för att kunna servera något gott till åskådare och funktionärer samt stå som värd för kvällens fest tillsammans med Jobzone i sina lokaler.

Mer info finner du på www.localmarketgroup.se

Kontaktperson:

Pär Svensson
Head of sales
Tel: +46 (0)76-199 7181

E-post: par@localmarketgroup.se

Namnlös.png