Det är eventföretaget ELaS som har stått för ljudanläggning och scen sedan starten av RFS 2014. Dessutom brukar de ta med sig en hoppborg för barnen att leka i så vi är mycket glada att de återkommer år efter år. Inför öppnandet av anmälan till årets lopp fick vi en pratstund med Joakim Hellgren som är företagets VD och ägare.

Vad gör Extreme Light för något?
ELaS AB är ett eventbolag med ett genuint intresse för planering och utförande av mycket lyckade event. Vi  erbjuder eventplanering, hantering och uthyrning av ljud, ljus, scen, bild och övrig eventutrustning samt installationer och service. Med mångårig erfarenhet har vi både kunskap och intresse för både större och mindre evenemang och installationer. Alltid med kunden i fokus.

Ni har varit med och sponsrat RFS sedan starten 2014 med hoppborg, scen och ljudanläggning. Vad är det som gör att ni återkommer år efter år för att stötta det här evenemanget?
Vi på ELaS AB ser att RFS jobbar för en bättre värld och vill hjälpa till att genomföra arrangemangen genom att bistå med ljud, scen och aktiviteter för barnen.

Ni stöttade även välgörenhetsloppet Run For Hope förra året och en manifestation i #metoo-anda nyligen, så välgörenhet verkar ligga er nära om hjärtat?
– Välgörenhet ligger oss nära och varmt om hjärtat. Vi är ett litet bolag med stort engagemang för att hjälpa till att göra vårt samhälle till en bättre plats för alla.

Vad tycker du om Min Stora Dags idé att ge kroniskt sjuka barn något att se fram emot?
Min Stora Dag är ett helt fantastiskt initiativ, alla barn är vår framtid och dom som är sjuka eller har det svårt bör få så mycket hjälp och uppmuntran som möjligt för att vi ska få en bra framtid och ge barnen kämparglöden att fortsätta framåt.

Vad ser ni fram emot 2018? Har ni några roliga projekt planerade?
– Under 2018 har vi allt från flygdagar och militära övningar till barnkalas, festivaler mot gatuvåld och bröllop på agendan. Vi har även några utlandsjobb som ligger ute.

Det låter som ett spännande år.  Lycka till, så ses vi till RFS i höst!

Dela i sociala medier