En fest utan musik är ingen fest. Running For Shelters efterfest vore inte lika lyckad utan The Mad Men Band med sina sköna toner. De har engagerat sig i RFS redan från början och ställt upp och spelat gratis på den fest som avslutar varje års Running For Shelter. Vi tog ett snack med deras sångare och pianist Jonas Thorell.

The Mad Men Band låter som riktigt arga killar. Är det ett Death Metal band eller vad för slags musik kan man förvänta sig från er?
– Vi är dels ett par killar och en tjej, samt mycket farligare än Death Metal band. De banden försöker kompensera att de är små lamm genom att klä sig i nitar, growla och banka på dubbla baskaggar. Vi spelar ösig men ganska snäll 60-talspop från åren 1958 – 63 och har kostym eller klänning på oss för att försöka dölja att vi är totalt annorlunda.

Ni har varit med och roat gästerna under RFS efterfest som ett mycket populärt inslag alla fyra åren. Ni kommer tillbaka i höst igen. Vad är det som lockar med RFS år efter år?
– Ni är svåra att springa ifrån.

Vad gör ni för andra roliga spelningar i år?
– Vi kompar Owe Thörnqvist på Scalateatern 14-15 maj, vilket är en stor ära! Han är ju Sveriges första rock’n’roll-kung och öser på scen fast han är 89 år gammal.

Passa på, säger jag… För att visa vår respekt för Running for Shelters insatser, vill vi erbjuda alla som läser nyhetsbrevet närmare 200 kr rabatt på biljetterna till Owes shower (300 kr + avg istället för 495 kr + avg).

Klicka på länken här för att köpa biljetterna till det rabatterade priset. Varmt välkomna!

Vi gör även en egen sommarshow i Lasse i Parken 12 juli, ”The Sixties Dream Summer Show”. Surf’s up, dude!

Vad tycker ni om Min Stora Dags arbete?
– För att vara lite allvarlig så är det superviktigt! Keep up the good work, det behövs!

Hur kommer man i kontakt med er om man vill boka in bandet?
– info@thorellssyndrom.se

Vad är det roligaste som ni sett från en scen?
– Lill-Babs. Hon stod på samma scen som oss och sjöng samma låt ungefär samtidigt!

Dela i sociala medier