Snabbfakta

Vad: Running for shelter är årets roligaste 5-mannastafett där de två första deltagarna springer 2,5 km vardera och de andra tre deltagarna springer 5 km vardera. Överskottet från stafetten går oavkortat till välgörande ändamål.
Plats: Ursviks Motions Gård, Sundbyberg
Tid: Kl. 11.00 går startskottet. Kom i tid för att hämta funktionströjor, nummerlappar och chip!
Datum: 21 september 2019
Lagen: Får gärna vara mixade men det är absolut inget krav.

Juniorlopp: För barn mellan 4 och 11 år finns möjlighet att springa vårt roliga juniorlopp på 800 meter. Juniorloppet är gratis och anmälan görs på plats. Alla Running for shelters juniordeltagare får en t-shirt och medalj. Loppet startar kl. 11.00.
Mat & Dryck: Alla deltagare och deras familjer bjuds på mat och dryck från Jobzone, Pågen, Café Bar, Polfärskt som är våra sponsorer.
Anmälan: Görs senast den 3 augusti 2019
Kostnad: 5800 kr / lag

Fest: På kvällen efter loppet står arrangörerna Jobzone och  Stockholm Live samt huvudsponsorn Stanley Security värd för en härlig fest som är gratis för alla deltagare och sponsorer. Festen kommer att hållas på någon av Globens Arenor  där våra sponsorer bjuder på välkomstdrink, buffé och underhållning.
Övrig: Parkeringen vid motionsgården är kostnadsfri och omklädningsrum med dusch och bastu finns vid start/mål-området. En läkare kommer att finnas på plats i fall olyckan skulle vara framme.
Kontakt: Mejla Katarina Nevenius på katarina.nevenius@jobzone.se eller ring henne på 070-167 85 14

Om Running for Shelter

Running for shelter är en välgörenhetsstafett vars mål är att hjälpa icke vinstdrivande välgörenhetsorganisationer, stora som små, med att nå sina mål. Den grundades 2014 av bemanningsföretaget Jobzone. Varje år väljer de ut en ny organisation att samarbeta med och anordnar en löparstafett där varje lag springer 20 km vardera fördelat på 5 personer. Hela överskottet från stafetten går oavkortat till vald organisation. Tidigare har pengarna gått till Convictus och deras fina arbete med och för hemlösa, Stadsmissionens hus (Unga Station) för barnfamiljer som lever i utsatthet, Friends förebyggande arbete mot mobbning och diskriminering, Naturskyddsföreningen och deras projekt Viva Vatten som bland annat fokuserar på att rädda Östersjön och Stiftelsen Min Stora Dag som ger kroniskt sjuka barn upplevelser att att se framemot och sedan minnas. I år går överskottet till organisationen Vid Din Sida som stöttar en snabbt växande grupp av hemlösa pensionärer.

Men RFS är inte bara en stafett. Det är också en familjedag och kväll fylld av aktiviteter där gemenskap, glädje och generositet står i fokus. För barnen finns bland annat ett juniorlopp med t-shirt och medalj till alla deltagare, en fiskdamm med fina priser, hoppborg, ballonger och korv med bröd. På kvällen bjuder arrangörerna på en stor fest med mat, dryck och underhållning som tack till alla deltagare, funktionärer och sponsorer.

Det här är en dag då alla kan vara med och göra en insats och samtidigt ha väldigt roligt tillsammans med familj, vänner och kollegor.

Anmälan

Anmälan görs senast 3 augusti 2019.

Detta ingår i anmälningsavgiften:
Företaget syns med logga länkad till den egna hemsidan på www.runningforshelter.se
Företaget kan ladda ner ”Running For Vid din sida-loggan” till sin hemsida.
5 stycken snygga funktionströjor.
Mat & dryck och aktiviteter under dagen till deltagarna och deras familjer.
Maxade goodiebags till deltagarna.
Familjeaktiviteter; Juniorlopp (ca 800 meter) med t-shirt och medalj till alla deltagare (anmälan behövs ej). Alla barn får ballonger och varmkorv med bröd. Det kommer att finnas hoppborg, fiskdamm och lotteri mm.
Entré till kvällens fest med välkomstdrink, generös buffé och underhållning av The Mad Men Band. (Festen påverkar inte överskottet)
…och givetvis bidrar ni till välgörande ändamål!

Om arrangören

Jobzone är en norsksvensk koncern med närmare 50 lokalkontor i Norge och Sverige. Vi bedriver främst verksamhet inom bemanning & rekrytering. Jobzone vill ta en aktiv del i samhället, jobba långsiktig och vill därför vara med och stötta utsatta grupper.

Mer info finner du på jobzone.se.

Kontaktperson:

Koncernchef för Jobzone Sverige

Mathias Härenstam +46 (0)8-448 06 40
www.jobzone.se 

Om våra medarrangörer och huvudsponsorer

Vi på Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson GlobeHovetAnnexetTele2 Arena och Friends Arena i Solna, samt attraktionen SkyView i Johanneshov.

Varje år besöker ca 3 miljoner människor våra arenor och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Det gör oss till den absolut största arenaoperatören i Norden. Några av Sveriges främsta idrottslag har även sin hemmaarena hos oss – Hammarby Fotboll och Djurgården Fotboll på Tele2 Arena, AIK Fotboll och Svenska Herrlandslaget i Fotboll på Friends Arena samt AIK Hockey och Djurgården Hockey på Hovet.

Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang, med 125 arenor och 26 000 medarbetare världen över. För mer information se www.aegworldwide.com.

Kontaktperson:

Stefan Gustavson
Sales Director VP
Global Partnerships
08-600 93 73
stefan.gustavson@stockholmlive.com

I mer än sextio år har STANLEY Security arbetat för att skapa säkra miljöer för våra uppdragsgivare. Vi har upplevt hur behoven förändrats och genom att noga lyssna på våra kunder har vi alltid kunnat ligga i framkant för att möta deras ofta unika säkerhetsbehov.

Våra kunder finns i alla sektorer, i alla storlekar och i alla områden – från den stora internationella handelskedjan till det lilla kontoret på landsbygden. Vår kompetens sträcker sig från design och installation till service och support av de senaste säkerhetslösningarna.

Navet för våra tjänster är vår Säkerhetscentral – där våra kunders säkerhet hanteras och nya tjänster ständigt utvecklas. Många av våra kunder uppskattar också de utbildningar och analystjänster vi erbjuder.

Kontaktperson:

Niclas Gustafsson

Sales Director

STANLEY Security Sverige

Växel: +46 10 458 70 00

niclas.gustafsson@sbdinc.com
www.stanleysecurity.se

Om våra tröjsponsorer

På Silver tror vi att det är med ambition och tillsammans som olika erfarenheter, kompetenser och personligheter får bäst spelrum att åstadkomma fantastiska saker. Vår ambition är att alltid våga gå lite längre, vilja något mer och lite bättre. Det är tillsammans med varandra, med våra kunder och deras varumärken som vi skapar möjligheter och lyckas göra fantastiska saker.  Och vi gör det genom att alltid förena strategi + design.

Kontaktperson:

André Hindersson

CEO and Founder

Designkontoret Silver

Kungsgatan 55
SE – 111 22 Stockholm

+ 46 70 627 48 25

silver.se
facebook.com/designsilver

Instagram.com/designkontoret.silver

Grafisk design och webbproduktion i WordPress är en generationsfråga – i alla fall om man frågar teamet på webbyrån Generation. På kontoren i Stockholm och Åre gör de några av Sveriges tyngsta varumärken riktigt framgångsrika på webben. Men kunderna finns i de flesta branscher och storlekar.

Att ta fram innovativa produkter, med smarta lösningar, har blivit ett kännetecken för oss. Miljoner konsumenter har genom våra produkter upptäckt OBH Nordica. Vi är tacksamma för att nu ha en marknadsledande position i Norden och kommer att göra vårt yttersta för att fortsätta erbjuda nordiska och internationella hushåll nya, spännande produkter med snygg design.

OBH Nordica är ett nordiskt företag med ursprung i Sverige och Danmark. År 2002 slogs svenska Nordica, som grundades 1959, ihop med danska OBH och blev OBH Nordica. I dag har vi nationella bolag i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Sedan 2015 ingår OBH Nordica i Groupe SEB, ett världsledande företag inom hushållsproduktsbranschen med över 33,000 anställda i 150 länder. Groupe SEB har sitt huvudkontor i Frankrike och har anor sedan 1857.

OBH Nordicas omsättning uppgår till ca 750 miljoner kr och vi har totalt ca 130 anställda, varav drygt en tredjedel arbetar utifrån vårt huvudkontor i Sundbyberg utanför Stockholm.

Kontaktperson:
Henrietta Gustafsson
HR Manager Nordic
TEFAL – OBH NORDICA Group AB
Tel : +46 8 629 25 00
Email: hgustafsson@tefal.com

www.groupeseb.com | www.obhnordica.se | www.tefal.se

 

 

Vill du bli en RFS-sponsor?

Vill ditt företag synas på löparnas funktionströjor eller nummerlappar? Som sponsor bidrar ni ytterligare till välgörenhet och syns med logga på tröja eller nummerlapp samt vår hemsida och helsidesannonser för loppet.

Mejla rfs@jobzone.se för prospekt.

Running for Shelter funktionströjor

Alla löpare får en funktionströja, men den snygga tröjan (designad av Jonas Berg) går också att köpa till medarbetare och vänner för att stödja insamlingen.

Tröjan kostar 350 kr inklusive frakt och finns i storlekarna Dam och Herr XS – XXL.

Skicka din beställning (antal, storlekar och leveransadress) i ett mejl till rfs@jobzone.se samtidigt som du betalar in rätt summa till bankgiro 467-0139. Ange namn i betalningen.

VISA ATT NI SKA SPRINGA OCH STÖDJER ARRANGEMANGET

När ni anmält ett lag eller på annat sätt bidragit till Running for Shelter lägger vi upp er företagslogotyp på hemsidan under SPONSORER / LAG som visar att ni stöttar projektet.

En logga som visar att ni stöder RFS och Min Stora Dag skickas till er i samband med anmälan eller gåvor.

Resultat 2018

Du hittar löptider från loppet här.

Resultat 2017

Du hittar löptider från loppet här.

Resultat 2016

Du hittar löptider från loppet här.

Här kan du läsa om Friends, mottagaren av överskottet för RFS2016.

Resultat 2015

Du hittar löptider från loppet här.

Här kan du läsa om Unga Station, mottagaren av överskottet för RFS2015.

Resultat 2014

Du hittar löptider från loppet här.

Bilder från loppet

Det går att köpa bilder från loppet 2015 och 2016 tagna av PG Photo som donerar hälften av intäkten till Unga Station respektive Friends. Eftersom det handlar om välgörenhet har bilderna inget pris. Du väljer bara vilka bilder du vill ha och betalar vad du vill. PG Photo skickar sedan de digitala bilderna till dig utan vattenstämpel. Bilderna hittar du här.

Ladda gärna ner bilder från loppet 2017 gratis här

BANANS BESKAFFENHET:
Bred Sågspånsbana i kuperad terräng. Mest slätt men en del backar.

TIDTAGNING:
Sköts med chip av Neptron som sedan lägger upp resultaten på hemsidan.

RFS-löpargrupp

Varför springa ensam? Att träna tillsammans är mycket roligare. Därför har vi gemensamma löparträffar varannan vecka under vinterhalvåret och varje vecka nu under sommarhalvåret. Vi träffas då kl. 19.00 varje måndag vid Eriksdalsbadet och joggar runt natursköna Årstaviken i ett behagligt tempo.

Efter löpningen bjuds alla deltagare på frukt och dryck.

Se vår facebooksida för mer info här.