Anmälan för företag

Kostnaden är 5800 kr ex.moms per lag. Avgiften faktureras från Jobzone Sverige AB till den adress som anges nedan. En bekräftelse på anmälan skickas inom en vecka till den kontaktperson som angivits nedan.

Skriv gärna in deltagarna i den ordning som ni vill springa. D.v.s. Deltagare 1 springer första sträckan, Deltagare 2 den andra sträckan o.s.v. Observera att deltagare 1 och 2 bara springer halva sträckan. Det vill säga 2,5 km istället för 5 km.

Om ni inte har fått ihop hela laget i tid, men vill vara säkra på att få en plats går det bra att mejla en anmälan till katarina.nevenius@jobzone.se och fylla på med löpare efter hand. Stort tack för ert deltagande!

  • Deltagare 1

  • Deltagare 2

  • Deltagare 3

  • Deltagare 4

  • Deltagare 5

  • Fakturering

  • Personuppgiftspolicy

    25 maj 2018 börjar EU:s dataskyddsförordning (GDPR) att gälla. Den innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter. Eftersom vi kommer följa detta behöver vi ert godkännande för att kunna fortsätta ge er relevanta nyheter och inbjudningar. Vid anmälan av startplats måste man ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska (försedda med en asterix*) ovan. Vi lagrar bara era namn- och mejladresser samt företagets adress i 24 månader. Uppgifterna används för betalning, bekräftelse och nyheter i form av ett nyhetsbrev. Det viktiga för er att veta är att vi aldrig kommer att sälja era uppgifter, dela era uppgifter med obehöriga eller göra något annat som kan kränka er integritet. Ni kan när som helst avanmäla er från nyhetsbreven genom att kontakta vår kundservice eller klicka på avregistreringslänken. Genom att fylla i fälten i anmälan och klicka på ”Skicka” nedan godkänner du ovanstående policy.

Vid eventuell avbokning returneras avgiften minus kostnader för tröjor och en administrativ avgift om 500 kr per lag.