Hei på dere!

Senaste månaden har varit väldigt intensiv, från att nervöst gå och vänta på besked om laguttagningar, ”otränad” p.g.a. sjukdom och lätt stressad av att inte veta hur framtiden kommer se ut, till att idag ladda inför årets första rullskidtävlingar och vara mitt emellan två läger med A-landslaget. Det har ordnat upp sig kan man säga. Jag fick alltså ett positivt besked från förbundskaptenen, kom igång med träningen och åkte till säsongens första läger i Meråker, Norge.

Direkt därefter var det dags för Kick-off i vår huvudstad, träffa sponsorer, köra tunga lastbilar och delta i löpartävling, var några av sakerna vi hann med på de två fullspäckade dagarna. Efter detta reste jag tillbaka till vårt grannland för att vara med på Team Jobzone´s upptaktsläger och springa en sträcka i Holmenkollstafetten för Jobzone (som dessutom är en av huvudsponsorerna till arrangemanget), bonus blev att jag för första gången fick uppleva 17 maj-firandet på plats. Vilken folkfest! Tillbaka i Sverige igen för några fina träningsdagar på hemmaplan. Och nu ska jag alltså snart kicka igång tävlingssäsongen på rullskidor och sen väntar läger nummer två med landslaget, även denna gång i Norge då vi ska till snön på Sognefjellet.

Men vet ni! Det börjar dra ihop sig, sista anmälningsdagen till RFS är plötsligt bara ett stenkast bort! Så det är bara att skicka in er anmälan, springa igång benen och se framemot en superrolig dag i september!

Hade!

/ Linn

Dela i sociala medier