Nu är det klart att SAFE Workwear sponsrar tävlingströjor till Running For Shelter (RFS)! Det blir fjärde året i rad som företaget är med och sponsrar loppet.
– Vi är glada och stolta att kunna vara med och sponsra en idé vi verkligen brinner för, säger vd Marcus Axén.

SAFE Workwear har ett mångårigt samarbete med Jobzone som leverantör av kläder till deras konsulter. När Jobzone drog igång RFS 2014 var klädexperterna inte sena på bollen att ställa upp som tröjsponsor. Sedan dess har det rullat på.
– Det känns alltid bra att stötta ett gott ändamål, understryker Marcus.

Precis som tidigare år ställer de även upp med ett eget lag:
– Vi ser det som en trevlig grej så här på början av höstkanten. Vi tar inte så hårt på tävlingsmomentet, det är inte viktigt var vi hamnar i resultatlistan. Det är kanon för gemenskapen och även de som inte springer brukar följa med, berättar Marcus.

De som inte springer hejar istället fram sina kollegor och tillsammans njuter man av picknick och familjeaktiviteter. Kvällen med middag och underhållning blir pricken över i:et.
– Det brukar vara väl arrangerat och proffsigt upplagt. Jobzone gör ett jättebra jobb med att kombinera ett bra ändamål och en trevlig tillställning.

Överskottet från loppet, som går av stapeln den 16 september på Ursviks motionsgård i Sundbyberg, går i år till Naturskyddsföreningens projekt Viva Vatten. Det handlar om ett projekt där de som vill kan arbeta konkret med att stärka förutsättningarna i Östersjöns havsvikar.

– Känslan av att göra något bra för Östersjön, samtidigt som man har en trevlig heldag tillsammans – det är svåröverträffat. Vi hoppas att fler hittar detta fantastiska lopp och anmäler sig. Har man varit med en gång kommer det garanterat bli ett årligt inslag på företaget, helt enkelt för att det är så trevligt, avslutar Marcus.

Detta är SAFE Workwear
SAFE Workwear är en komplett helhetsleverantör av arbetskläder,
skyddsskor, personligt skydd och profilkläder. Två yrkesbutiker belägna i Strängnäs och Stockholm Västberga med egna lager skickar över hela Sverige med snabb leveranstid. Företaget trycker och broderar även plagg med företagslogotyper. Med ett gediget sortiment och ett antal olika tjänster, erbjuder SAFE Workwear en helhetslösning med möjlighet att skräddarsy lösningar efter behov.

Dela i sociala medier