VAR MED OCH STÖTTA MIN STORA DAGS ARBETE MED ATT SKAPA ETT AVBROTT I VARDAGEN FÖR BARN MED ALLVARLIGA SJUKDOMAR

Många barn i Sverige har allvarliga sjukdomar och diagnoser som gör att livet ser annorlunda än för de flesta. Min Stora Dag flyttar för en stund fokus från det tuffa och jobbiga med sjukhusbesök och behandlingar, genom att planera upplevelser som ger en paus och extra styrka när det behövs som mest. Det spelar ingen roll om det som gör ont syns eller inte, barnen behöver den där extra kraften som det ger att få vara med om något utöver det vanliga. Som Generalsekreterare för Min Stora Dag vet jag att både små och stora bidrag gör skillnad och är därför stolt att Min Stora Dag valts till förmånstagare för årets Running For Shelter.

Min Stora Dag utgår alltid från barnets bästa och vad de tycker och tänker. I barnets värld kan ett biobesök, ett kul kalas, eller ett besök på Kolmården vara stort och häftigt.

2017 fick över 4000 barn Stora dagar. Det kan vara äventyrsläger, fotbollsmatcher, konserter och mycket annat.

Allt för att barnen ska få stå lysande i centrum och ha något att hämta kraft från långt framöver! Min Stora Dags verksamhet får inget statligt stöd. Vi är helt beroende av bidrag från privatpersoner och företag. För alla de barn som får ett värdefullt avbrott genom Min Stora Dag betyder det mycket att ni vill stödja vårt fortsatta arbete. Varmt tack!

Hélène Benno
Generalsekreterare

Hélène Benno

Generalsekreterare

Min Stora Dag