Tävlingssäsongen tog slut lite tidigare än det var planerat, efter en resa till Italien så började jag känna mig förkyld. Förkylningen har legat och spökat sedan dess, i skrivande stund har den blommat upp igen. Drygt och tråkigt. Nu när vi skidåkare har vår ”semester” efter säsongen, vill jag gärna ha ork att hitta på lite andra saker eller att träna sådant som jag inte gör i vanliga fall.

Med tanke på att RFS närmar sig så skulle det vara bra att komma igång med löpningen också, benen brukar inte vara så glad efter första riktiga löppasset. Hur går det för er? Visst har ni anmält er så vi ses i september? Det är inte försent än!

Det sista skidpasset för den här vintern blev under påsken, följde med min pojkvän med familj till Sjusjøen där det var vitt överallt och flera mil med skidspår. Så härligt, hade gärna stannat kvar där en vecka till. Men snart ska jag damma av rullskidorna och ta sikte mot VM i Sollefteå i augusti, det blir kul det också! Men först: Bli frisk.

Ta hand om er!

/Linn

Dela i sociala medier