Hej alla glada, hoppas ni har en fin sommar!

Måste faktiskt börja med att berätta om en stor sak som hände mig för några veckor sedan, jag har blivit moster! Har precis varit och träffat nytillskottet för första gången och tillsammans med resten av den närmsta familjen har jag haft några mysiga dagar i och i kring Södertälje. Nästa helg kommer spenderas på ett Norskt fjäll tillsammans med familjen till min norrman.

I övrigt händer det inte så mycket nytt under solen, dagarna rullar på med träning, läger och tävling. Vann förresten rullskidtävlingen jag skrev om i förra inlägget, blev även två vinster under SM-veckan i Borås. Så formen verkar det inte vara något fel på!

Nu laddar jag om inför VM som kommer gå på ”hemmaplan” i Sollefteå i början på augusti. Sedan är det inte länge kvar till sensommarens stora happening – RFS! Skulle det vara så att ni mot förmodan inte har anmält er än, så går det jättebra att göra det fortfarande. Löpning är en av de bästa träningsformerna om ni frågar mig, att dessutom få möjlighet att springa för en god sak, gör ju det hela ännu bättre!

Ha en fortsatt fin sommar,

hälsningar Linn

Dela i sociala medier