BERGSBESTIGAREN OCH ÄVENTYRAREN ROBIN TRYGG SOM ÄR AMBASSADÖR FÖR MIN STORA DAG ÄR ÄVEN AMBASSADÖR FÖR RUNNING FOR SHELTER

”Ett äventyr behöver inte ha någonting med klättring att göra utan kan vara väldigt individuellt. Jag tror att det handlar mycket om att vara modig nog att våga uppleva och testa nya saker efter ens egen nivå och kapacitet. Jag heter Robin Trygg och de senaste tio åren har jag klättrat några av de högsta bergen i världen. Men något av det häftigaste jag har varit med om har inte med berg att göra. Det var när jag deltog i Min Stora Dags äventyrsläger och vi grillade korv, vandrade och paddlade kajak. De ungdomarna som jag träffade där var några av de modigaste människorna som jag någonsin hade träffat. Sedan dess har jag fortsatt finnas runt organisationen och från och med idag är jag även ambassadör för Min Stora Dag. Något jag är väldigt stolt över!”.

Robin

Snabbfakta

Vad: Running for shelter är årets roligaste 5-mannastafett där de två första deltagarna springer 2,5 km vardera och de andra tre deltagarna springer 5 km vardera. Överskottet från stafetten går oavkortat till välgörande ändamål.
Plats: Ursviks Motions Gård, Sundbyberg
Tid: Kl. 11.00 går startskottet. Kom i tid för att hämta funktionströjor, nummerlappar och chip!
Datum: 22 september 2018
Lagen: Får gärna vara mixade men det är absolut inget krav.

Juniorlopp: För barn mellan 4 och 11 år finns möjlighet att springa vårt roliga juniorlopp på 800 meter. Juniorloppet är gratis och anmälan görs på plats. Alla Running for shelters juniordeltagare får en t-shirt och medalj. Loppet startar kl. 11.05.
Mat & Dryck: Alla deltagare och deras familjer bjuds på mat och dryck från Ett Litet Kök, Pågen, Café Bar, Polfärskt som är våra sponsorer.
Anmälan: Görs senast den 25 augusti 2018
Kostnad: 5800 kr / lag

Fest: På kvällen efter loppet står arrangören Jobzone och huvudsponsorn Local Market Group värd för en härlig fest som är gratis för alla deltagare och sponsorer. Vi bjuder på välkomstdrink, buffé och underhållning.
Övrigt: Parkeringen vid motionsgården är kostnadsfri och omklädningsrum med dusch och bastu finns vid start/mål-området. En läkare kommer att finnas på plats i fall olyckan skulle vara framme.
Kontakt: Maila Rolf Smeds på rfs@jobzone.se eller ring honom på 070-7788335.

Anmälan

Anmälan görs senast 25 augusti 2018.

Detta ingår i anmälningsavgiften:
Företaget syns med logga på www.runningforshelter.se
Företaget kan ladda ner ”Running For Min Stora Dag-loggan” till sin hemsida.
5 stycken snygga funktionströjor.
Mat & dryck under dagen till deltagarna och deras familjer.
Maxade goodiebags till deltagarna.
Familjeaktiviteter; Juniorlopp (ca 800 meter) med t-shirt och medalj till alla deltagare (anmälan behövs ej). Alla barn får ballonger och varmkorv med bröd. Det kommer att finnas hoppborg, fiskdamm och lotteri mm.
Entré till kvällens fest med välkomstdrink, generös buffé och underhållning av The Mad Men Band.
…och givetvis bidrar ni till välgörande ändamål!