Totalkropp deltog i Running For Shelter och sponsrade loppet. De hade ett tält där de masserade onda vader efter loppet. Ett uppskattat initiativ! Vi fick en pratstund med Therese som är massageterapeut hos Totalkropp.

Vem är Therese med tre ord?
Nyfiken, kreativ och omhändertagande.

Vad gör Totalkropp?
Totalkropp är en klinik som erbjuder behandlingar såsom naprapati, massage och vi är även specialiserade inom långvarig smärtproblematik.

Vad särskiljer er från era konkurrenter?
Vår tanke om att hos oss är man aldrig ett ”knä” eller en ”rygg” utan med individuella behov för att inte ha behöva ha ont idag eller imorgon.

Ni hade ett tält där deltagarna kunde få massage efter loppet, det måste varit uppskattat va?
Det var mycket uppskattat bland alla löpare som kunde få en massage av vaderna av oss efter loppet.

Hur viktigt är det att man tar hand om sin kropp med träning?
Det är viktigt ur många perspektiv. Den allmänna hälsan, hjärnas funktion, stressreducerande men också är träning den särklass viktigaste åtgärden för att förebygga smärtproblematik.

Vad kan man göra själv för att förebygga problem vid löpning?
Många problem vid löpning är av typen överbelastning. En bra tips är att gradvis öka belastningen till den nivå som man önskar. Exempelvis om målsättningen är att springa en mil så är det väldigt klokt att starta med 5 km för att sedan utvidga detta med 6 km, 7 km osv.

Hur upplevde du dagen?
En mycket trevlig och välorganiserad dag med aktiviteter för hela familjen. Det känns extra kul att få vara med och sponsra detta evenemang när man vet att allt överskott varje år går till olika välgörenhetsorganisationer.

Vi hoppas att vi ser Totalkropp på plats nästa år också 🙂

Dela i sociala medier