Hej på er!

Tiden flyger iväg, redan har en vecka i februari passerat. Vi närmar oss den 16 september med stormsteg. Kul tycker jag, för då får jag träffa alla er! För visst kommer ni till RFS och springer tillsammans med mig för vårt innanhav Östersjön!

Vad har hänt sedan sist då? En hel del kan jag säga.

I början av januari drog jag iväg till Lahti i Finland för att tävla i den Skandinaviska cupen, tyvärr blev det ingen start där då jag vaknade med ont i halsen. Värsta mardrömmen för en längdskidåkare är att bli sjuk!

Så småningom blev jag frisk och nån vecka senare var det dags för tävling igen, den här gången i Världscupen i Ulricehamn. Vilken upplevelse, närmare 30 000 åskådare som trängdes längst med spåret! Däribland vår egen Kung Carl Gustaf.

Helgen därefter var det VC på hemmaplan i Falun och sedan åkte jag direkt till SM i Söderhamn. Resultatmässigt så har det gått bättre för varje tävling och SM avslutades med ett silver i stafett och en fjärdeplats i skiathlon.

Mitt i glädjen av att äntligen känna att formen bara blir bättre och bättre, fick jag ett tråkigt besked att det inte blir något VM för min del. Det var väl rätt väntat, men man hoppas alltid in i det sista. Bryt ihop och kom igen! Nu ska jag landa här hemma ett tag, ta hand om mina blommor och börja virka på en mössa, innan det är dags att dra på sig nummerlappen igen!

Hälsningar

Linn

Dela i sociala medier