Det blir andra året i rad som Vass Kommunikation springer för Running For Shelter (RFS). Nytt för i år är att de även gått in som samarbetspartner.
– När vi fick veta om RFS, var det ett självklart val. Det är ett fantastisk initiativ av Jobzone, säger Johanna Engström, medgrundare och delägare Vass Kommunikation.

Vass Kommunikation arbetar med Running For Shelters sociala medier och e-postutskick. De har även bidragit med intervjuer och skrivit artiklar med arrangörer, sponsorer och deltagare.
– Vi såg vår möjlighet att kunna bidra med vår kompetens samtidigt som vi bidrar till Naturskyddsföreningen och deras arbete med att rädda Östersjön, säger Johanna.

Engagemanget kring Running For Shelter har ökat digitalt:
– Det är fler som är aktiva och vi har sett en ökning från tidigare år. Sociala medier har synliggjort RFS, vad det är och vad det bidrar till samt bjudit på träningstips inför loppet. Vi vill skapa samma känsla digitalt som man får när man deltar i loppet. Vi tycker det är viktigt att aktiviteter som denna synliggörs och uppmärksammas så fler vill delta, understryker Johanna.

Vass Kommunikation kommer själva delta i loppet:
– Vi tycker det är viktigt med aktiviteter och motion på företaget. Det bidrar till ökad kreativitet och att vår hjärna fungerar bättre. Det är en härlig dag med motion, teambuildning och fest för alla våra anställda. Vi älskar Running For Shelter, det är det perfekta loppet. Jobzone gör ett fantastiskt arbete med RFS, avslutar Johanna.

Om Vass Kommunikation
Vass Kommunikation är en kommunikationsbyrå i Stockholm som drivs av två systrar, Johanna och Helena Engström. Deras uppdrag består i att synliggöra deras kunder digitalt, via sociala medier, e-postmarknadsföring och texter till webben. Allt i från strategier till att skapa innehåll i form av text, bild och rörligt material.

Dela i sociala medier